R-W&C causing Firefox to stop loading styles

Forum on data and privacy protection and encryption, file and disk wipe, computer cleaning, and removing traces of user activity
Forum rules
Discussion on the R-Wipe & Clean and R-Crypto software

R-W&C causing Firefox to stop loading styles

Postby bertrandh » Wed Aug 01, 2012 1:54 am

Hi,

I ran a search and couldn't find any related article.

I tried R-Wipe & Clean yesterday (July 31, 2012). I downloaded the latest version from the official page.
The version of Firefox I use is 14.0.1.

After cleaning the browser, I was unable to display web pages properly. No styles were loading properly.

It seems the application is cleaning 'too deep'.

At the moment, I have uninstalled the application and I am unable to reproduce the problem. But, I wanted to report it. I noticed this problem when trying to access the overview page for the application Paragon disk wipe 11 personal. The page appeared as plain text.

The problem occured when I tried to use competitive applications. Other vendors do have the same problem.

The only solution I have found is to uninstall Firefox and reinstall it completely. This solves the situation.

Testing, doing screenshots, etc takes me time. I cannot guarantee I will be able to do it.

Regards,

Bertrand
bertrandh
 
Posts: 6
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:46 am

Re: R-W&C causing Firefox to stop loading styles

Postby Alt » Wed Aug 01, 2012 4:04 am

This happens when R-Wipe & Clean, or other similar application hasn't finished cleaning a browser (not necessarily Firefox) completely, and some broken stile files remain.
It can be cured by cleaning the browser's cache and clean-reload the site (usually Shift-Reload).
Alt
Site Moderator
 
Posts: 2162
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm

Re: R-W&C causing Firefox to stop loading styles

Postby bertrandh » Wed Aug 01, 2012 7:49 am

You are right. I had stopped the cleaning processed when it hadn't finished cleaning firefox.I used the 'stop' option in R-wipe&clean.
For the competitive products (not yours), the error came after finishing the wipe.
So, I would not be so sure that this only happens when the wipe hasn't finished cleaning every section of the browser.
I used the key F5 to refresh. Same problem. I closed and reopened the browser. Same problem. F5 again after closing and reopening didn't solve the situation.
I will give it another try and reinstall R-wipe&clean.
I will document my steps. So, if it can be reproduced, you will have the steps and the details.
bertrandh
 
Posts: 6
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:46 am

Re: R-W&C causing Firefox to stop loading styles

Postby bertrandh » Wed Aug 01, 2012 10:38 am

I confirm it works fine.
Thank you for your reply and your clear explanation.
bertrandh
 
Posts: 6
Joined: Wed Aug 01, 2012 1:46 am


Return to Data and privacy protection

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests