Page 2 of 2

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Mon Oct 19, 2020 4:07 am
by raama
It is imp,if u don't mind will u pls test the script i posted for 2 more time

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Mon Oct 26, 2020 4:33 am
by raama
have u tested again

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Mon Oct 26, 2020 6:01 pm
by Alt
I don't think the outcome will be different.

Will you use a normal English rather than a schoolboy slanguage, won't you?

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Tue Oct 27, 2020 3:17 am
by raama
Do you mean the "u" I have used for you,I've posted like that bcoz to keep messages in short

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Tue Nov 03, 2020 10:31 am
by raama
pls test again

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Thu Nov 05, 2020 7:10 pm
by Alt
We've identified the problem and are fixing it.

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Fri Nov 06, 2020 4:16 am
by raama
Pls note -- If u can't repro a bug normally then test it thoroughly and for 2 to 3 times.

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Tue Nov 10, 2020 6:18 pm
by Alt
The newly released R-Drive Image 6.3.6308 should have this bug fixed.

Re: Nothing happens after running a script

Posted: Wed Nov 11, 2020 1:41 pm
by raama
I tried the latest ver,still it's not working -- pls test in win10 64bit.

Pls note -- From now onward try to repro bugs in win10 bcoz most of the users in the world are now using w10.