Users folder not copied

A forum on data recovery using the professional data recovery software R-STUDIO.
clickright
Posts: 7
Joined: Fri Feb 19, 2016 2:05 pm

Users folder not copied

Post by clickright » Mon Mar 07, 2016 12:37 pm

Hi All,

On the last few recoveries I've done, I'm finding that the "Users" folder is not being copied over; I keep having to do it separately and I can't figure out why.

Obviously, this if often the most important folder.

Any ideas?

Using R-STUDIO 7.7.159747

Alt
Site Moderator
Posts: 2271
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm
Contact:

Re: Users folder not copied

Post by Alt » Tue Mar 08, 2016 6:37 am

We're fixing this issue right now.

clickright
Posts: 7
Joined: Fri Feb 19, 2016 2:05 pm

Re: Users folder not copied

Post by clickright » Tue Mar 08, 2016 6:01 pm

Alt wrote:We're fixing this issue right now.
Ah, OK, it's a known issue.

Any workarounds in the meantime, other than doing the work twice?

Alt
Site Moderator
Posts: 2271
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm
Contact:

Re: Users folder not copied

Post by Alt » Wed Mar 09, 2016 9:38 am

Not, but we're going to fix it fast.

Data-Medics
Posts: 148
Joined: Tue Oct 20, 2015 10:13 am
Location: Providence, RI USA
Contact:

Re: Users folder not copied

Post by Data-Medics » Mon Mar 14, 2016 3:11 pm

While you're at it can you also fix the stop button. Nothing worse than when it hangs during copying, and I can't even stop it without having to ctl + alt + del the system. The program hasn't even crashed, it just won't stop and it's stuck on a file.

Alt
Site Moderator
Posts: 2271
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm
Contact:

Re: Users folder not copied

Post by Alt » Tue Mar 15, 2016 1:28 pm

clickright wrote:Hi All,

On the last few recoveries I've done, I'm finding that the "Users" folder is not being copied over; I keep having to do it separately and I can't figure out why.

Obviously, this if often the most important folder.

Any ideas?

Using R-STUDIO 7.7.159747
We just release a new build that fixes this bug.

clickright
Posts: 7
Joined: Fri Feb 19, 2016 2:05 pm

Re: Users folder not copied

Post by clickright » Tue Mar 15, 2016 1:43 pm

Alt wrote:
clickright wrote:Hi All,

On the last few recoveries I've done, I'm finding that the "Users" folder is not being copied over; I keep having to do it separately and I can't figure out why.

Obviously, this if often the most important folder.

Any ideas?

Using R-STUDIO 7.7.159747
We just release a new build that fixes this bug.
Great!

However, I'm not seeing any downloads in my user console.

And the old link I have (https://secure.r-tt.com/cgi-bin/Update?dl=PC56ZSUR5P)

Is not working.

What can I do now.

Alt
Site Moderator
Posts: 2271
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm
Contact:

Re: Users folder not copied

Post by Alt » Tue Mar 15, 2016 1:50 pm

clickright wrote:[
Using R-STUDIO 7.7.159747
Great!
However, I'm not seeing any downloads in my user console.
And the old link I have (https://secure.r-tt.com/cgi-bin/Update?dl=PC56ZSUR5P)
Is not working.
What can I do now.
When did you purchase the license?

clickright
Posts: 7
Joined: Fri Feb 19, 2016 2:05 pm

Re: Users folder not copied

Post by clickright » Tue Mar 15, 2016 1:55 pm

Alt wrote:
clickright wrote:[
Using R-STUDIO 7.7.159747
Great!
However, I'm not seeing any downloads in my user console.
And the old link I have (https://secure.r-tt.com/cgi-bin/Update?dl=PC56ZSUR5P)
Is not working.
What can I do now.
When did you purchase the license?
September 5/2015

Alt
Site Moderator
Posts: 2271
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm
Contact:

Re: Users folder not copied

Post by Alt » Wed Mar 16, 2016 10:54 am

I checked and found that R-Studio appears in the secure console.

Post Reply