Images Do Not Mount Correctly

Disk backup and restore, partition imaging and cloning, and drive copy using R-Drive Image.
Forum rules
Discussion on the R-Drive Image software
pacjack360
Posts: 2
Joined: Fri Feb 23, 2018 11:46 am

Images Do Not Mount Correctly

Post by pacjack360 » Fri Feb 23, 2018 11:59 am

I'm running R-Drive Image 6.1 on 5 PCs in our office and on 4 out of the 5 PCs I'm having an issue trying to mount images, I'm given the error "F:\ is not accessible, incorrect function"

The one machine that's not giving me any trouble was previously running R-Drive Image 4 before being upgraded to 6.1 and the images that will not mount on the other 4 machines mount just fine with it. I have tried uninstalling and reinstalling R-Drive Image 6.1 on the other machines, but that has not done me any good in solving the issue. Any suggestions?

Alt
Site Moderator
Posts: 2370
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm
Contact:

Re: Images Do Not Mount Correctly

Post by Alt » Sat Feb 24, 2018 1:30 pm

Two questions:
1. Has ever been R-Drive Image installed on those 4 machines where the image cannot be mounted? Or those are fresh installs?
2. What is/are the exact version of the Windows on the machines? Not only Windows 10/8.1, but what is/are the build number(s)?

pacjack360
Posts: 2
Joined: Fri Feb 23, 2018 11:46 am

Re: Images Do Not Mount Correctly

Post by pacjack360 » Mon Feb 26, 2018 4:04 pm

R-Drive has not previously been installed on the other 4 PCs, so it was a fresh install of R-Drive Image 6.1 and the machines are all running Windows 10 Professional 64-Bit (Version 1709, OS Build 16200.248)

Post Reply