R-Wipe&Clean 10.3 Build 1958

A place to discuss data and privacy protection, file and disk wipe, computer cleaning, and removing traces of user activity with R-Wipe & Clean.
Forum rules
Discussion on the R-Wipe & Clean and R-Crypto software
R-tt Team
R-tt Team Member
Posts: 348
Joined: Tue Nov 11, 2008 1:10 pm
Contact:

R-Wipe&Clean 10.3 Build 1958

Post by R-tt Team » Thu Jun 05, 2014 2:26 pm

A new version of R-Wipe & Clean is available for download.
New features:
+ New items are added to the Internet (Mozilla Firefox) section:
- Cached Jump Lists Icons
- Crash Minidump Files
- Crash Reports
- DOM Storage
- FHR Performance Measures
- Stored PDF View Parameters
- Stored Web Page Thumbnails
- Update Logs

Improvements:
* Boss Key is improved for Opera, version 21.0.1432.57
* History cleaning is improved for Google Chrome, version 35.0.1916.114

Bugfixes:
- Sometimes Desktop might freeze while Recycle Bin was being wiped. Fixed.

saad
Posts: 49
Joined: Sun Aug 07, 2011 7:34 am

Re: R-Wipe&Clean 10.3 Build 1958

Post by saad » Fri Jun 06, 2014 10:50 pm

Your program is removing Adblock each time I wipe Internet (Google Chrome). Also it is resetting Adblock Plus. By the way, they both are two different extensions for Chrome.
chrome_issue.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

saad
Posts: 49
Joined: Sun Aug 07, 2011 7:34 am

Re: R-Wipe&Clean 10.3 Build 1958

Post by saad » Tue Jun 10, 2014 1:39 am

I have a Windows 8.1 64-bit system. Another issue with this build. I have hidden Administrative Tools from the Start screen. After running your program, they started showing up even though the "Show administrative tool" setting is at 'No'. I also checked registry and the DWORD (32-bit) value "StartMenuAdminTools" at HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced has 0 value data. The reason is that your program is wiping the empty directory of "Administrative Tools" from %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs. After that, it picks up the Administrative Tools directory from %CommonAppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs and starts showing up on the Start screen. I created an empty directory of Administrative Tools into %AppData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs and the issue was resolved until I ran your program again.

Alt
Site Moderator
Posts: 2275
Joined: Tue Nov 11, 2008 2:13 pm
Contact:

Re: R-Wipe&Clean 10.3 Build 1958

Post by Alt » Sat Jun 14, 2014 3:37 am

I passed the problem to our developers.Thanks for reporting!

Post Reply